Asiakkaiden kertomaa

Kirjoitan työkseni, mutta sisältö edellä, jolloin kiireessä tekstiin jää usein paikkailtavaa. Käännyin Branchletin puoleen noin kymmenen vuotta sitten, ja yhteistyö on ollut antoisaa. Sen lisäksi, että saan tekstit huolellisesti läpikäytynä takaisin sovitussa ajassa, kielenhuollon mukana saan huomioita maneereistani ja päivitettyä tietoa Kielitoimiston suosituksista. Branchletin kanssa olen voinut myös luottaa siihen, ettei tekstin merkitys muutu, sillä voin itse tarkistaa tehdyt muokkaukset. Suosittelen!

Laura Jauhola, Owal Group Oy
owalgroup.com

Käännöstyöt Mika tekee todella huolellisesti paneutuen, ei vain käännökseen vaan myös oikeaan viestiin. Opetustunneilla hän on aina harmiksemme ajallaan mutta ihan parasta Oksasen Mikassa on, että se lähtee aina viimeistään tunnin päästä. Every time we learn something new!

PCM Technology Oy
pcmtechnology.fi

Viestintätoimisto 4C:llä on monivuotinen hyvä yhteistyö Branchlet Languagen kanssa. Mika Oksanen on tehnyt monenlaisia käännöstöitä projekteihimme eri alojen asiakkaille ja arvostamme erityisesti hänen tyyliään perehtyä aina kuhunkin aiheeseen perusteellisesti. Tiiviissä yhteistyössä varmistamme, että lopputulos palvelee asiakastamme mahdollisimman hyvin.

Asta Tuominen, 4C
4c.fi